web analytics
Monter 310 – The LashArt Academy

Monter 310 – The LashArt Academy

Monter 310
The LashArt Academy

”Välkommen till The Lashart Academy, där vi är dedikerade till att ge dig den mest omfattande och praktiska utbildningen inom fransförlängning och Lash & Brow lift. Vi har samlat en team av erfarna och passionerade instruktörer som har en dedikation till att hjälpa dig att utvecklas till en självsäker och framgångsrik stylist.

Vårt program är skräddarsytt för att möta de senaste trenderna och teknikerna inom industrin, och vi strävar efter att ge dig de verktyg du behöver för att nå framgång i din karriär. Vi fokuserar på både teori och praktik, så att du kan få den bästa möjliga utbildningen.

Så om du är redo att ta ditt första steg mot en spännande karriär inom fransförlängning och Lash & Brow lift, välkommen till The Lashart Academy. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och hjälpa dig att nå dina drömmar.”

Vi varvar dagar på salong med mycket eget arbete och efter dagarna du gjort på en av våra salonger så har du support resten av tiden tills att du känner att du kan stå på egna ben.

Vi finns i ett flertal ställen i Sverige för dig att välja mellan men öppnar hela tiden på nya ställen då vi växer så det knakar utan att tumma på kvalitet.

Och om detta inte är nog är alla våra lärare prisvinnare och några även världsmästare i några av dom största tävlingarna i branschen och tillsammans med detta har vi våra egna produkter där du får med dig allt för din påbörjade resa mot det bästa yrket som finns.