Yrkesmässa inom skönhet

4-5 maj 2019

Eriksbergshallen i Göteborg

Distinction Beauty

By Josefine Pehrson

DISTINCTION BEAUTY grundades av personerna bakom NAILS R US. Vi har arbetat med olika märken på den europeiska marknaden sedan 2003, men då ingen av våra leverantörer kunnat uppfylla våra krav vad gäller sortiment, kvalitet mm så bestämde vi oss för att skapa ett eget varumärke, och DISTINCTION BEAUTY såg dagens ljus 2008.

Vi har tagit med oss den stora erfarenhet och kompetens som vi samlat under åren och vi samarbetar också med ledande experter när vi utvecklar och tillverkar våra produkter. Vår vision är att erbjuda ett koncept med marknadens bästa och säkraste produkter och omfattande och tillgänglig support.

Både nagelstylister, fransstylister och kunder blir allt mer medvetna om eventuella risker med de produkter som de använder, både för sig själva och sina kunder och inte minst för miljön. Det finns också en tydlig trend mot produkter som inte innehåller ämnen som kan vara skadliga eller orsaka allergier. Och lika viktigt som det är att produkterna ska vara säkra, lika viktigt är det att de håller en hög standard.

www.distinction.se