Yrkesmässa inom skönhet

4-5 maj 2019

Eriksbergshallen i Göteborg

Juventa AB – Pandhy’s™

By Josefine Pehrson

Vår filosofi och historia. Vi tror att kärnan i PANDHY’S ™ ligger i det unika sättet att tänka och att ha en unik stil. För oss betyder stil att vi vet vem vi är och vart vi är på väg.

PANDHY’S ™ grundades år 2004 för att producera och distribuera vår egna patentskyddade produktserie Beautifying Sugar Cosmetics, inklusive vår unika Depilatory Sugar Paste. Idag ligger vårt företag i forskningens framkant och har breddat ut sitt sortiment med varumärkena som TrueDelight, PANDHY’S ™ Mineral Makeup, BeauTea och CosMix utöver ovannämnda PANDHY’S ™ Under dessa namn finns hundratals unika produkter och innovationer som utvecklas av företaget internt och säljs i över 50 länder på fem kontinenter.

PANDHY’S™ Beautifying Sugar Cosmetics är en produktserie som är skapad för att ta hårborttagning till en nivå som likställs med en behandling på din favorit salong. Alla våra utbildningar är godkänd av Cidesco.   PANDHY’S™ sockerpastor är en unik sammansättning av kroppens naturligt förekommande molekyler som vatten och monosackarider, var prisbelönta Prix H. Pierantoni L’Innovation – 2006-Paris. Den är ett ultimat verktyg för att utföra hårborttagning så skonsamt, professionellt och effektivt som möjligt. Tillverkning av sockerpastan sker utan kemikalier, doft- eller färgämnen och innehåller varken citronsaft eller någon form av syra.

Vi som arbetar på PANDHYS in Sweden tar hand om Emmie Lindblad som ska representera Sverige i kategorin hudterapi / beauty therapy i Yrkes-VM i Ryssland 2019.

Kom och träffa oss i vår monter 212

www.pandhys.se