Yrkesmässa inom skönhet

4-5 maj 2019

Eriksbergshallen i Göteborg

Lashface & Co

By Reni Mobrandt

Vi introducerar Lashface&Co! Ni har säkert hört talas om deras högpresterande och skonsamma produkter. Men framförallt deras populära behandling: Louvisa Lash&Brow lift som tagit marknaden globalt med STORM. Varumärket som initialt började sin saga i Dubai & LA har sedan 2 år tillbaka etablerat sig i Sverige. Grundarna är 2 systrar, Louisa & Sheri Rouzmehr.

Louisa som bosatt sig i Sverige kommer att vara med under Beauty Week och utföra behandlingar på plats hos oss! Formulan som systrarna presenterar för behandling har höga doser av tillväxtingredienser, antiinflammatoriska och framförallt reparerande ingredienser.

Deras snabbpresterande formula tillåter varje lash lift stylist som jobbar med deras produkter att ta upp till 3 kunder i taget om så önskas.Lash&Brow Lift har aldrig varit så skonsamt som det är nu! Se deras resultat på deras instagram: @lashface.co

Alla behandlingar samt Lashface&Co produkter som bland annat deras speciellt framtagna och helt hormonfria tillväxtserum är alla anpassade till deras behandlingar.

Ni hittar ALLT detta och mera till rabatterade priser hos oss under COSMONORD magiska dagar i vårt fantastiska Göteborg.