Yrkesmässa inom skönhet

4-5 maj 2019

Eriksbergshallen i Göteborg

Look by Linn

By Reni Mobrandt

Look by Linn grundades 2013 i Halmstad av Linn Jeppsson. Look by Linn är idag Sveriges största skönhetsskola inom fransförlängning. Vi har prisbelönta lärare som blivit internationellt uppmärksammade och flera av lärarna är nu både domare och föreläsare.

Look by Linn jobbar med kvalitativa och beprövade produkter. Vi har ett gediget kursmaterial med fokus på varje enskild elev med support och feedback. Vi visar vägen genom industrin, att med vår kunskap och gemensamma insats kunna ge nya osäkra stylister ny kunskap till att göra rätt och få rätt självkänsla I sitt arbete. Vi älskar att sprida vidare vår kunskap och guida våra elever I rätt riktning. Vi har idag en aktiv elevgrupp med ca 1000 elever.

Varje år anordnas Look by Linn Awards, en dag med föreläsningar och workshops som sedan avslutas med en galamiddag och prisutdelning, då delas bla. dessa priser ut “Student of the Year” “Lash Design of the Year” “Teacher of the Year” och “Sofies Stjärna”. Jag är så stolt över mina högt rankade lärare som finns I Sverige, Norge och Finland.Ett stort tack till våra fantastiska elever och kunder för ert förtroende.

Följ oss gärna på Instagram: @lookbylinn

www.lookbylinn.se