Yrkesmässa inom skönhet

4-5 maj 2019

Eriksbergshallen i Göteborg

Qryo

By Reni Mobrandt

Qryo Sverige; för ett vackrare och bättre liv.

Vi på Qryo Sverige erbjuder utbildning inom hälsa och skönhet, samt de senaste teknikerna inom biohacking och fettfrysning, rött ljus terapi och kryoterapi.

Cryo T-shock är den senaste och en av de mest avancerade behandlingarna på marknaden utan kirurgiska ingrepp. Kryoterapi i ny form, direkt från Italien, prisbelönt för dess effekt och säkerhet. Oslagbara resultat på fettreducering, toning, cellulitborttagning och ansiktslyft.

Massagepistolen en professionell massagepistol som har allt man kan begära. Med sin snygga design, användarvänliga grepp och kraftfulla motor kan du behandla din kropp på en helt ny nivå.

Ny utbildning: Cryoterapeut

Sveriges första utbildning till Cryoterapeut. Lär dig fördelarna med att behandla med kroppen med kyla.Fördelar med att vara Cryoterapeut? En Cryoterapeut ger effektiva resultatinriktade behandlingar En Cryoterapeut säljer ett resultat istället för att arbeta per timma Lönsamheten inom Cryoterapi är enorm Cryterapi är en av de terapiformer som växer starkast just nu.

Vad lär jag mig under utbildningen?

1. Hur Cryoterapi fungerar teoretiskt och praktiskt
2. Vad som händer i kroppen under en behandling
3. Lymfsystemets uppbyggnad
4. Lymfmassage
5. Biohacking för framtidens salong
6. Hur jag får bra lönsamhet i verksamheten
7. Ansiktsbehandling med Cryo T-Shock
8. Flera behandlingsupplägg med Cryo T-Shock
Vad ingår i utbildningen?
Fri användning och träning av våra maskiner
Kursmaterial: Kostupplägg biohacking, hemmaprogram Lymfmassage, träningsupplägg för att optimera behandlingsresultatet, behandlingsupplägg. Rabatterat pris på vår succémaskin Cryo T-Shock i samband med diplomering Diplom Cryo Terapeut

www.qryo.se