Yrkesmässa inom skönhet

4-5 maj 2019

Eriksbergshallen i Göteborg

Välkommen som utställare på CosmoNord

Här hittar du som utställare praktisk information som du behöver veta inför mässan.

Varje monter är upp till din fantasi att möblera. Eriksbergshallen är en stor och öppen lokal som har sina rötter i den göteborgska mekaniska verkstadshistorien. En härlig atmosfär för bra möten och ”massa goa gubbar”. Eller kanske mest passionerade terapeuter och entusiastiska elever inom skönhet.


Utställarinfo

Uppsättning av monter

Montering av monter får ske 3 maj klockan 13.00 till 22.00 och 4 maj 08.30 till 10.00. Vid öppning av mässan klockan 10.00 skall allt monterbygge vara klart och allt emballage undanstuvat. Montern kommer att vara markerad och du får inte placera dekorationer, skyltar eller stolar utanför din monter.

Lastning och lossning sker vid varuintaget på baksidan av lokalen.

Övriga dagar får utställarna tillgång till området 30 min innan öppning.

Demontering av monter

Rivningen av montern får inte påbörjas innan klockan 18.00 söndag 5 maj. Utflyttning får ske mellan 18.00 och 22.00 söndag 5 maj, allt arbete måste då vara klart. Blockera inga gångar eller dörrar vid utflyttning så att alla kommer fram utan hinder. Montern måste vara bemannad fram till klockan 18.00 och inget får börja demonteras innan dess. Om detta inte efterföljs kommer ett vitesbelopp om 5000:- att debiteras utställaren.

Anländande gods

Det finns möjlighet att skicka gods till mässan tidigast 2 maj och det görs till: Eriksbergshallen, Maskingatan 10.
Godset måste vara tydligt märkt med företagets namn, monternummer och referenskod 9224.

Emballage

Tomemballage kan kastas på anvisad plats. Detta visas under monteringsdag 3 maj.

Brandsäkerhet

Mässans utrymningsvägar skall av säkerhetsskäl hållas helt fria. Larmknappar och skyltar för brandberedskap får inte skymmas eller byggas för, vare sig helt eller delvis. Inte heller får brandsläckare täckas.

Rökning & droger

Rökning är förbjuden i hela anläggningen. Droger får under inga omständigheter förekomma inom mässans område.

Wifi

Det finns ett öppet WiFi på området.
Var gärna social med CosmoNord. Vi ser gärna dina bilder! Gemensamt kan vi sprida en massa glädje och skönhet.

Använd gärna hashtag #cosmonord på dina inlägg.

Mat och dryck

Det är inte lov att medta mat eller alkoholhaltiga drycker till mässan. Det är inte lov att dela ut alkoholhaltiga drycker, te, kaffe eller mat i montern. Under mässan kommer det att serveras enklare rätter och dryck i Baren mellan 11-17 lördag och söndag.

Städning

Städning av montern kan arrangeras av mässan till en kostnad av 15:- per m2. Detta måste bokas senast 15 april.

Parkering

Det finns parkeringsplatser i närheten av mässan. Det finns även möjlighet att hyra en numrerad parkeringsplats i anslutning till mässan. Kostnaden är 700;- från 3 maj kl. 13.00 till 5 maj kl. 22.00.

El

Ett eluttag kommer att finnas tillgängligt för varje monter.

Mässans öppettider

Mässan är öppen:
lördag 4 maj 10.00 – 18.00.
söndag 5 maj 10.00 – 18.00.

Ljudvolym

Ljudvolymen i din monter skall begränsas till din monters yta. Bildvisning och musik får spelas i montern men i dämpad volym som inte är störande för grannar och mässan.

Pelare

Några av montrarna har en pelare i montern eller i nära anslutning. Dessa är utmärkta på hallskissen som svarta fyrkanter. Det finns en pelare, eller en del av en pelare i följande montrar: 121, 123, 125, 127, 216, 222, 224, 226, 313, 333, 339, 341 ,343.

Hyra av material, belysning etc.

Detta kan ordnas genom mässans försorg.

Monterväggar: I monterytan ingår golvytan. Det finns inga väggar, om du inte har en av mässlokalens ytterväggar bakom din monter. Det får inte spikas eller skruvas i dessa.  Om du är osäker på vad du kan sätta upp så kontakta oss gärna. Väggar får skapas av hyllor, roll-ups eller liknande. Väggarna får inte överstiga 3m.

Matta: Golvet i montern är utan matta men du får gärna ta med och lägga på ditt golv. Det är viktigt att du är inom monterns uppritade yta för att alla skall få den plats som är bokad för varje monter och att gångarna hålls fria för att ge besökarna utrymme. Ha gärna med stolar men placera dessa inom monterns yta.

Hyra av utrustning: Du kan hyra monterväggar, belysning, möbler, mattor etc., hos Compass Fairs (Klicka här för att komma till sidan)

Garderob

Det finns en obemannad garderob på andra våningen. Uppgång vid monter 314.


Bilder från lokalen

Här är några bilder från utställningsområdet. Vi hoppas detta ger dig skaparanda till att utforma din monter – och för dig som inte har bokat din monter än hoppas vi att detta ger dig inspiration att komma in med din bokning. Var en del av detta event inom skönhet för proffs.

Se bilderna från mässan 2017

Till bilderna


Hitta hit!

 

På Maskingatan 11 på Hisingen (Göteborg), precis vid Eriksbergs gamla båtvarv hittar du Quality Hotel 11 och Eriksbergshallen. Med en fantastisk utsikt över vattnet!

Välkommen till två trevliga dagar med massa skönhet, nya goa kontakter och trevliga kollegor!