web analytics
Monter 402 – Fransstylisterna

Monter 402 – Fransstylisterna

Monter 402
Fransstylisterna

Vi såg ett stort behov av en gedigen ögonfransutbildning och en bra webbshop där man kan vara säker på att kunna handla hos någon med ett fullt utbud på vad du behöver som fransstylist och som har godkända kontrollerade produkter i sitt sortiment. Du kan alltså handla och vara SAFE hos oss. Vi är en skola som är godkänd hos branchorganisationen SEYF det betyder att vi håller en kurs med rätt antal timmar teori och praktik vad gäller dagens riktlinjer. Du som elev är försäkrad hos oss under de dagar du gör din utbildning i våra lokaler. Vi på Fransstylisterna har underskolor i hela Sverige och vi vill att ni som elever ska veta att ni är välkomna att kontakta alla våra lärare, vi finns här för er. Hos oss på Fransstylisterna har ni också livstids support.