Yrkesmässa inom skönhet

4-5 maj 2019

Eriksbergshallen i Göteborg

Boka monter


Bokning av monter

Bokningen är bindande när bokningen är bekräftad av Cosmonord.
Reservation av monter kan göras i upp till 7 dagar, därefter är bokningen bindande om ingen annan överenskommelse är gjord.

Monterplats får ej helt eller delvis upplåtas till annan än beställaren om ingen annan överenskommelse är gjord. De produkter som visas i monter är endast de som är angivna vid anmälningstillfället.

Bokningsavgift

Anmälningsavgiftsavgift om 20% av monterhyran faktureras vid anmälan och är ej återbetalningsbar vid avbokning. Anmälningsavgiften avdrages från monterhyran.
Slutfakturering sker 90 dagar innan mässan med betalningsvillkor om 20 dagar.

Vid bokning av monter senare än 3 månader innan mässans genomförande faktureras och betalas hela beloppet.

Avbokningsregler

Utställaren har rätt att kostnadsfritt, förutom anmälningsavgift, avboka monterplats upp till 20 dagar efter att CosmoNord mottagit bokningen.

Vid senare avbokning debiteras utställaren 50% av monterhyran och vid 3 månader innan mässans genomförande debiteras utställaren 100% av monterhyran.

I inget fall återbetalas erlagd anmälningsavgiftsavgift.

Pris

Fram till 2019-10-31 kan du få ”Early Bird Price” som är 995:- per kvm exkl. moms. Därefter är priset för montern 1200:- per kvm exkl. moms.

Anmälningsavgiften är 20% av monterhyran. Anmälningsavgiften ingår i det totala priser men återbetalas inte vid avbokning. I monterhyran ingår även 30 fribiljetter att dela ut till kunder inom branschen.


Se bilderna från mässan 2019

Till bilderna


Hitta hit!

 

På Maskingatan 11 på Hisingen (Göteborg), precis vid Eriksbergs gamla båtvarv hittar du Quality Hotel 11 och Eriksbergshallen. Med en fantastisk utsikt över vattnet!

Välkommen till två trevliga dagar med massa skönhet, nya goa kontakter och trevliga kollegor!