web analytics
Monter 206 – Cici Nails

Monter 206 – Cici Nails

Monter 206
Cici Nails

Ta för er KVALITÈ som ni Förtjänar!
Cici Nails är stolt över att kunna presentera och erbjuda Er professionella nagelprodukter av högsta kvalité tillverkade av noggrant utvalda råvaror. Kvaliteten på produkter har uppmärksammats av många kunder och professionella salonger där kvalité och lyx är av stor vikt.

Nagelmärket Cici Nails kommer från Kroatien och är på marknaden sedan 2012 samt har sina distributioner i flera EU-länder. Alla produkter är registrerade hos EU:s kosmetiska register (CPNP). Cici Nails team lyssnar noga på kundernas önskemål och enligt deras behov skapar produkter av högsta kvalitet.
Upptäck unik produkt på marknaden ”THE QUEEN” of Cici Nails Rubber Beton Base!
Efter en lång tid hittade våra kunder en bas som håller som en betong. Vid applicering av Rubber Beton Base skyddas naturliga nagelplattan under nagelfilning, naglarna spricker och lossnar INTE.

Används som ett första lager/bas under alla andra system; builder gel, gellack eller akryl. Bas av högsta kvalité som erbjuder den bästa lösningen för problematiska och känsliga nagelplattor. Basen har extra stark vidhäftning, vilket gör att den sticker ut från alla andra baser. En fantastisk viskositet. Helt perfekt!
”Den vackraste melodin är den du skapar själv! Var kreativ, fånga rytmen och skapa din egen unika design tillsammans med oss.
Välj bara det bästa för dig själv!”