web analytics
Monter 306 – Svenska Skönhetsakademin

Monter 306 – Svenska Skönhetsakademin

Monter 306
Svenska Skönhetsakademin

Svenska Skönhetsakademin grundades 2013 med syfte att utbilda och utveckla professionella inom skönhet.

De erbjuder mångsidig utbildningsportfölj som omfattar allt från vaxning, fransar och bryn till fotvård och avancerad hudvård.

Med en kombination av teoretisk kunskap och praktisk träning förbereder Svenska Skönhetsakademin sina studenter för en framgångsrik karriär inom skönhetsindustrin. Genom att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna säkerställer de att du som elev är väl rustad för att möta de krav som branschen ställer. Med en stark betoning på professionalism och kvalitet fortsätter Svenska Skönhetsakademin att vara en ledande aktör inom skönhetsutbildning i Sverige och även med sitt egna varumärke inom vaxning, Lashlift & Browlift.