web analytics
Monter 307 – Look by Linn

Monter 307 – Look by Linn

Monter 307
Look by Linn

Look by Linn, Sveriges skönhetsskola, drivs av grundaren Linn Bergström sedan år 2013. Tillsammans med ett fantastiskt team av prisbelönta lärare erbjuder vi kvalitetsutbildningar i skönhet som passar dig som nybörjare eller tidigare stylist.

Tillsammans med din skönhetsutbildning hos oss erbjuder vi digital onlineteori med text, bilder och unika videos för elevens bästa utveckling. Vi har ett stort nätverk med lärare och elever med god sammanhållning. Gemensamt delar vi kunskaper och erfarenhet med våra yrkes kompanjoner.

Look by Linn har en av Sveriges mest populära skönhetswebshopar där vi erbjuder samtliga produkter du behöver för att arbeta som professionell stylist. Som Look by Linn elev har du alltid 10% rabatt på samtliga produkter.

Look by Linn uppmärksammar och hyllar sina duktiga elever med att årligen arrangerar unika Look by Linn Awards. Ett event där vi prisar bla. årets ”Student of the year”, ”Stylist of the year”, ”Teacher of the year” samt hederspriset ”Sofie´s star”. Som elev är du välkommen att delta.

Vi förverkligar dina drömmar och utbildar dig till ett spännande, utvecklande och kreativt yrke. Våra samlade erfarenheter blir dina nya kunskaper.

Härligt välkommen till oss på Look by Linn!