web analytics
Monter 309 – Madelene Wolf Nageldesign

Monter 309 – Madelene Wolf Nageldesign

Monter 309
Madelene Wolf Nageldesign

2019 började jag på allvar fundera över vad jag värdesätter som nagelterapeut och kom fram till att det som hjälper mig att skapa perfekta naglar är att jobba med det absolut bästa materialet. Jag bestämde mig för att skapa mitt eget märke istället för att använda mig av flera andra märken. Efter en lång tid med testning av produkter och fördjupning i tillverkning föddes Madelene Wolf Nail Design. Med hjälp av fantastiska kemister på fabriker har jag tagit fram högkvalitativa produkter efter vad jag själv värdesätter hos en produkt: den ska ha hög kvalitet, fina pigment, vara lättjobbad och ha en bra hållbarhet på nageln. Bara det bästa är gott nog för mig och de jag utbildar. Jag kommer att fortsätta utveckla produkterna så att så många nagelterapeuter som möjligt vill jobba med mig och TEAM WOLF.