web analytics
Monter 407 – Fee Schampo och tvål

Monter 407 – Fee Schampo och tvål

421
Fee schampo och tvål

Fee schampo och tvål grundare ställde sig frågan ”vad kan jag bidra med för en hållbar utveckling?” Resultatet blev fast schampo och tvål tillverkade av naturliga ingredienser. Dessa produkter är miljövänliga eftersom de inte innehåller onödiga kemikalier som kan vara skadliga för miljön. Dessutom är schampot och tvålen tillverkade i fast form vilket gör att man inte behöver plastförpackningar och på så sätt minskar avfallet. Fee schampo och tvål är ett utmärkt exempel på hur små förändringar i vår vardag kan göra en stor skillnad för miljön och bidra till en mer hållbar utveckling. 

I sortimentet finns schampokakor med tillsatt balsam som gör att de flesta klarar sig med en produkt. Det finns även hårolja med värmeskydd. Det finns även populära salttvålar i sortimentet som ger en lätt peeling vid användandet samt hantverkstvålar tillverkade med ekologiska oljor.