web analytics
Monter 211 – Niva Lashes

Monter 211 – Niva Lashes

211
Niva Lashes

Niva Lashes står för hög kvalitet. Med vår långa erfarenhet inom branchen är vi extremt noga med våra produkter, vi jobbar hela tiden med att erbjuda dig det bästa. Vi har en nära kontakt med alla våra tillverkare och fabriker för att säkerställa att våra krav följs. 

Niva Lashes erbjuder produkter och utbildningar inom fransförlängning, lashlift och browlift. Vi finns i flera städer runt om i Sverige och alla våra lärare besitter stor kunskap. 

Som elev hos oss kan du förvänta dig en gedigen utbildning med all kunskap du behöver, stort startpaket, livstids support, elevrabatt och engagerade lärare. Vi hjälper dig att ta dig till nästa nivå och att utvecklas.

Möt oss i monter 211, kläm och känn på våra produkter, prata med våra lärare, grundare och tidigare elever. 

Jag hoppas att vi ses!