web analytics
Monter 313 – Hlessbeauty – NuSkin

Monter 313 – Hlessbeauty – NuSkin

223
Hlessbeauty – NuSkin

Hlessbeauty arbetar med professionella, innovativa och forskningsbaserade skönhetsprodukter och apparater anpassade för både salonger, kliniker, skönhetsbutiker, hälsoföretag samt hemmabruk runt om i hela världen. Hlessbeauty värnar om att alla ska ha möjlighet att använda och erbjuda sina kunder produkter och resultat av högsta kvalitet, allt utifrån ambitioner och önskad produktportfölj utan krav, där skalbarhet är nyckeln till framgång.

Hlessbeauty är därför din partner till en strålande hud, tidlös skönhet, självförtroende och chans till att skapa egna digitala inkomstkällor. Kom och utforska utbudet av prisvinnande forskningsbaserad hudvård och kosttillskott och lär dig mer om våra spännande moderna möjligheter. Vi är här för att stötta dig både på din skönhetsresa med lösningar inom hälsa, välmående och naturell skönhet men också i hur du kan diversifiera dina inkomstströmmar. Oavsett behov eller erfarenhet kan du välja din egna ambitionsnivå, allt från ambassadör, affiliate till affärsbyggare med hjälp av en världsledande innovativ och flexibel affärsplattform med nära 4 decenniers utveckling och gedigen kapacitet bakom sig. Helt riskfritt.

  • Kom och testa prisbelönade apparater och hudvård för både profession och hemmabruk. Visste du att Nu Skin har vunnit första pris 6 år i rad som bästa leverantör av hemmaspamaskiner.
  • Kom och smaka på vårt prisvinnade kollagentillskott, Beauty Focus Collagen+,  som verkligen gör skillnad, här snackar vi skönhet inifrån och ut och där man knäckt koden för optimal upptagningsförmåga och där det finns kliniska studier på slutprodukten. Nyckeln heter biotillgänglighet och unik sammansättning. Det vann nyligen första pris som bästa kosttillskott på Global Makeup awards 2023 och som bästa anti-aging produkt på Global Beauty and Wellness Awards. Den har även vunnit första pris som ”Wellness essential” på Beauty awards 2023.
  • Kom och lär dig mer om vårt unika frans- och brynserum som är 100% rent och som ger maxade resultat. Det vann nyligen första pris som årets bästa ögonprodukt och andra pris som bästa brynprodukt på Global Makeup awards 2023.
  • Kom och testa den senaste teknologin där AI möter hudvårdskonsultation. VERA, vår prisbelönade app som mäter 3000 punkter i ditt ansikte och som hjälper dig att optimera din hudhälsa och som ger personliga rekommendationer utifrån ansiktscanningen, livsstil, utmaningar och önskemål.
  • Kom och utforska möjligheterna med vår moderna affärsplattform och låt oss se om vi är en match till att skapa något fantastiskt tillsammans som både är bra för oss, samhället och miljön. 

Så kom förbi monter 223 och säg hej, ställ nyfikna frågor, och känn och kläm på dessa fantastiska produkter. Upplev känslan och skillnaden du får redan vid första användning. ”The difference demonstrated”. Varmt välkommen till uppgradering av både ditt personliga GLOW och till din verksamhets. Välkommen till en ny era av innovativ skönhet, med personliga rekommendationer, som håller vad det lovar.